В Одесі затримали молодика, у якого знайшли згортки з речовиною білого кольору: подробиці

Для з’ясування всіх обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу

Сьогодні інспектор патрульної поліції затримали молодого чоловіка, який порушив правила дорожнього руху. Крім того, під час огляду транспортного засобу правоохоронці помітили у чоловіка згортки з речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичного походження. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.

Інцидент стався на проспекті Небесної Сотні. Як розповіли патрульні, їх увагу привернув мопед Honda, адже водій порушив правила дорожнього руху.  Інспектори зупинили транспортний засіб. Під час спілкування з’ясувалось, що водій не має з собою посвідчення водія відповідної категорії. Крім того, патрульні помітили, що хлопець мав дуже підозрілу поведінку. Оглянувши мопед, інспектори виявили в багажному відділені 6 згортків з речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичного походження.

“Для з’ясування всіх обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що вчора в Одесі патрульні затримали нетверезого одесита, який вибіг на проїжджу частину та кидався під колеса автомобілів. Інцидент стався на вулиці Ланжеронівська. 

Зазначимо також, що в Ізмаїлі патрульні поліцейські затримали чоловіка, який погрожував перехожим ножем. Про це повідомили в пресслужбі відомства. Як зазначили патрульні, на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення від місцевих про агресивного чоловіка. Люди розповіли, що чоловік ходить по місту з ножем та погрожує перехожим фізичною розправою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися