В Одесі патрульні затримали чоловіка, який в стані алкогольно сп’яніння кидався під колеса машин

При собі чоловік мав предмет схожий на пістолет

Вчора в Одесі патрульні затримали нетверезого одесита, який вибіг на проїжджу частину та кидався під колеса автомобілів. Інцидент стався на вулиці Ланжеронівська. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Патрульні зазначили, що під час патрулювання центру Одеси, вони побачили чоловіка, який поводив себе дивно: чоловік кричав, вибігав на дорогу. Крім того, інспектори помітили, що у нього є предмет схожий на пістолет.

Коли патрульні підійшли до чоловіка ближче, то одразу зрозуміли, що він був напідпитку. Інспектори почали заспокоювати громадянина. Втім, під час розмови правопорушник зробив спробу дістати вогнепальну зброю. Поліцейські миттєво відреагували на небезпеку та затримали порушника. Для з’ясування всіх обставин інспектори доставили чоловіка до відділку поліції.

Нагадаємо, що ччора в Одесі на вулиці Степовій стався інцидент, коли через лінію 102 надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який поводився агресивно та погрожував перехожим ножем. Поліція негайно вирушила на місце події. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі на спеціальну лінію 102 надійшло повідомлення про спробу особи вкоротити собі віку. Співробітники Патрульної поліції негайно вирушили на місце події, щоб завадити людині скоїти самогубство. 

Зазначимо також, що в Ізмаїлі патрульні поліцейські затримали чоловіка, який погрожував перехожим ножем. Про це повідомили в пресслужбі відомства.  Як зазначили патрульні, на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення від місцевих про агресивного чоловіка. Люди розповіли, що чоловік ходить по місту з ножем та погрожує перехожим фізичною розправою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися