На Одещині патрульні затримали чоловіка, який погрожував перехожим

Наразі поліцейські з'ясовують деталі події

В Ізмаїлі патрульні поліцейські затримали чоловіка, який погрожував перехожим ножем. Про це повідомили в пресслужбі відомства. 

Як зазначили патрульні, на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення від місцевих про агресивного чоловіка. Люди розповіли, що чоловік ходить по місту з ножем та погрожує перехожим фізичною розправою. Поліцейські оперативно прибули на місце виклику та виявили громадянина, на якого надійшла скарга. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у чоловіка предмет схожий на холодну зброю.

“Оскільки в діях громадянина вбачались ознаки злочину за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ, на місце викликали слідчо-оперативну групу”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що до одеських патрульних, що несуть службу у складі зведеного загону в Херсоні, звернулися небайдужі громадяни. Вони повідомили, що чоловіку на вулиці стало зле, він упав та потребує допомоги. 

Крім того, в Одесі патрульні поліцейські затримали чоловіка, який, ймовірно, викрив жіночу сумку з речами та скрився з місця подій. Так, вчора до патрульних надійшло повідомлення про грабіж в Хаджибейському районі міста. Потерпіла розповіла, що невідомий чоловік напав на неї та забрав сумку з речами. Отримавши детальний опис порушника, поліцейські розпочали пошукові заходи. Про це повідомила Патрульна поліції в Одеській області. 

“Коментарі” також писали, що біля села Дачне Одеської області сталася аварія. В результаті зіткнення великовантажних автомобілів, один із водіїв застряг в салоні машини. До одеських патрульних звернулися очевидці з проханням допомогли витягнути чоловіка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися