В Одесі патрульні повернули жінці сумку з речами, яку викрали серед білого дня

Для з'ясування всіх обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу

В Одесі патрульні поліцейські затримали чоловіка, який, ймовірно, викрив жіночу сумку з речами та скрився з місця подій. Так, вчора до патрульних надійшло повідомлення про грабіж в Хаджибейському районі міста. Потерпіла розповіла, що невідомий чоловік напав на неї та забрав сумку з речами. Отримавши детальний опис порушника, поліцейські розпочали пошукові заходи. Про це повідомила Патрульна поліції в Одеській області. 

Коли інспектори почали обстежувати район міста, то один з патрульних екіпажів побачив чоловіка з жіночою сумкою в руках, схожого за описом. Поліцейські затримали 36-річного громадянина. Пояснити звідки в нього чужі речі він не міг. Згодом, потерпіла впізнала затриманого та підтвердила, що саме він побив її та забрав сумку. Для з'ясування всіх обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що в Одесі патрульні повернули додому зниклу дитину. На гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про зниклу 5-річну дитину в Хаджибейському районі. Стурбовані батьки розповіли, що їх донька гралась на дитячому майданчику й через деякий час зникла.

"Коментарі" писали, що патрульні поліцейські допомогти пенсіонерці, якій стало зле у власній квартирі. До поліцейських звернувся соціальний працівник та розповів, що жінка, яка потребує догляду, вже декілька днів перестала виходити на зв'язок й не відчиняє двері.

Крім того, в Одесі у патрульні звільнили жінку, яку власний син узяв в заручниці та загрожував вбити викруткою. В поліцію подзвонили сусіди, які почули крики.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися