На Одещині сталося загоряння сухої трави поряд з будинком: поліцейські врятували домоволодіння

Двоє поліцейських з Роздільнянщини врятували будинок місцевої жительки, який ледь не згорів

На Одещині в одному із сіл Степанівської громади загорілася суха трава поряд з оселею людей. Господарів будинку не було вдома. Через сильний вітер вогонь дуже швидко поширювався в перекинувся на покинуту споруду. Місцеві мешканці збіглися до будинку. Саме у цей час, інспектори поліції патрулювали поряд і побачили скупчення людей. 

“Побігши до громадян, ми з’ясували, що загорілася суха трава, вогонь швидко поширювався до будинку їхньої сусідки, якої не було вдома. Ми викликали співробітників ДСНС, взяли у сусідів відра і почали заливати водою полум’я, яке вітер розганяв довкола і перекинув на покинуту споруду. На щастя, пожежу нам вдалося ліквідувати до приїзду вогнеборців”, - розповіли поліцейські.

Про ситуацію на Роздільнянщини повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що 1 вересня о 14:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Одеському районі, село Крижанівка. Виявилося, що сталося загоряння сухої трави на території, що належить філії Державного підприємства "Одеське лісове господарство". Про це повідомляє ГУ ДСНС в Одеській області.

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині за добу рятувальники ДСНС загасили 42 загорання трав’яного настилу на загальній площі майже 21 гектарів. Про це у Facebook повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Одеській області. 

Крім того, що до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Одеському районі за межами села Миколаївка. Загоряння виникло на території садового кооперативу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися