В Одесі відкрився ще один “Клас безпеки”: подробиці

Мета "класів" - підготовка дітей та молоді з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя

На Одещині набирає обертів Всеукраїнський проєкт “Клас безпеки” для школярів. Так, цього тижня додався ще один. В Одеському ліцеї “Михайлівський” відбулося урочисте відкриття ще одного класу безпеки. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Зазначимо, що клас безпеки поділений на кілька навчальних зон, які обладнали муляжами вибухонебезпечних предметів та інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки та спецодягом.

У заході взяли участь представники ДСНС України в Одеській області. Фахівці провели для учнів бесіду з питань пожежної безпеки, розповіли про види вогнегасників, показали, як ними користуватися, подарували тематичну навчальну літературу та ігри.

“Створення та функціонування у закладах освіти класів безпеки буде сприяти формуванню в учнів здоров`язбережувальних компетентностей, навичок самозахисту і вмінь швидко діяти в умовах надзвичайних ситуацій”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що на минулому тижні відкрили ще 12 “Класів безпеки” в Одеському регіоні. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

“Коментарі” повідомляти, що на Одещині з початком нового навчального року відкрилися ще два класи безпеки. Спеціалізовані кабінети розташовані в Тарутинському та Березинському ліцеях Тарутинської селищної громади. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області. 

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині було відкрито одразу шість "Класів безпеки". В Білгород-Дністровському та Роздільнянському районах пройшло урочисте відкриття класів і в кожний завітали рятувальники та провели уроки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися