На Одещині рятувальники витягли корову з болота

Наразі цілу і неушкоджену передали господарю

Вчора ввечері до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у місті Балта Подільського району у болоті застрягла корова та необхідна допомога по її вилученню. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Рятувальники одразу поїхали на місце подій. За допомогою рятувальної мотузки спеціалісти вилучили тварину. Фізично тварина не постраждала, втім отримала серйозний стрес. Рятувальники передали корову господарям. 

Добрі справи рятівників ДСНС

- На Одещині в Ізмаїльському районі дістали корову з криниці глибиною 2 метри. На порятунок прийшли одеські рятувальники. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області. Виклик рятувальники отримали ввечері, після 19-ої години. Рогату довелося витягувати з колодязя глибиною у два метри. З завданням працівники ДСНС впоралися, про що і доповіли у щоденному звіті.

- В Одесі врятували кішку, яка впала у пʼятиметрову яму. Інцидент трапився в Березівському районі. Тваринка не могла вибратися самостійно, тому на допомогу прийшли працівники ДСНС. 

- Також до скарбнички рятувальників Одещини долучилось чотири врятовані життя. У селі Олександрівка рятувальники витягли з-під залізобетонних блоків чотирьох цуценят, які там застрягли.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у селі Вигода, що на Одещині, зоозахисники врятували понад 10 тварин з розплідника. Як повідомили волонтери, собак тримали в жахливих умовах. Про це повідомила зоозахисниця Яна Титаренко. Оселя схожа на смітник, а усі тварини голодні, худі, мають проблеми з зубами та шкірою, а також дуже налякані. Як зазначають волонтери, у таких розплідниках собаки не гуляють, адже їх зазвичай закривають у клітках і вони там сидять та чекають на свого господаря.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися