Патрульні з Одеси допомагають забезпечувати правопорядок в Умані під час святкування Рош га-Шана

Поліцейські патрулюють місто у пішому порядку

На початку осені паломники-хасиди традиційно відвідують Умань для святкування іудейського Нового року — Рош га-Шана. У місті розташована могила духовного лідера хасидів Нахмана. У цей період на вулицях міста стає дуже людно, тому для забезпечення охорони громадського порядку залучають чимало правоохоронців. Цього року до поліцейські з Одещини також приєднались до забезпечення правопорядку під час паломництва євреїв-хасидів.

Інспектори поліції патрулюють місто у пішому порядку, несуть службу на контрольно-пропускних пунктах, перевіряють транспортні засоби та підозрілих осіб. Крім того, на гостей міста поширюються всі обмеження пов'язані з воєнним станом, які діють на території України. Серед яких, перевірка документів на блокпостах та комендантська година.

Раніше “Коментарі” писали, що одеські патрульні, які несуть службу у місті Умань, зупинили автомобіль ВАЗ, який порушував правила дорожнього руху. Інспектори поліції зупинити машину. Подія сталася вчора на вулиці Визволителів. Під час спілкування з водієм та пасажиром автомобіля,поліцейські помітили підозрілу поведінку громадян, тому вирішили провести поверхневу перевірку. Коли патрульні оглядали багажне відділення автомобіля, то виявили рюкзак, в якому була речовина зеленого кольору, ймовірно, наркотичного походження.

Нагадаємо, що прикордонники розкрили випадок контрабанди в пункті пропуску "Старокозаче", де зупинили громадянина Молдови, що перетинав кордон на автомобілі "Фольксваген". Під час спільної перевірки з митниками, було виявлено приховані тютюнові вироби, смартфони та аксесуари.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися