Одеські патрульні під час перевірки авто виявили в рюкзаку водія наркотики: подробиці

Для з’ясування всіх обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу

Увагу одеських патрульних, які несуть службу у місті Умань, привернув автомобіль ВАЗ, який порушував правила дорожнього руху. Інспектори поліції зупинити машину. Подія сталася вчора на вулиці Визволителів. Про це повідомила Патрульна поліція. 

Під час спілкування з водієм та пасажиром автомобіля,поліцейські помітили підозрілу поведінку громадян, тому вирішили провести поверхневу перевірку. Коли патрульні оглядали багажне відділення автомобіля, то виявили рюкзак, в якому була речовина зеленого кольору, ймовірно, наркотичного походження. Пасажир зізнався, що це канабіс, який належить йому.

Для з’ясування всіх обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що на Одещині правоохоронці викрили чоловіка, який вирощував на городі коноплю. Крім того, правопорушник власноручно виготовляв канабіс. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області. 

“Коментарі” повідомляли, що поліція міста Одеса виявила та розкрила справу незаконного придбання та зберігання психотропних речовин і наркотичних засобів з метою подальшого збуту. Фігурантам 25 та 27 років, які є місцевими мешканцями, вже повідомили про підозру. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

 Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі співробітники поліції затримали 19-рісного жителя Київського району, який був викритий в незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з наміром збуту. За такі дії йому загрожує до десяти років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися