На Одещині затримали чоловіка, який вирощував коноплі для власного вживання: деталі

Правопорушнику може загрожувати від штрафу до позбавлення волі

На Одещині правоохоронці викрили чоловіка, який вирощував на городі коноплю. Крім того, правопорушник власноручно виготовляв канабіс. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області. 

Так, за попередньою інформацією поліцейських, правопорушнику 43 роки. На території його будинку прикордонники разом з поліцією виявили кілька десятків висаджених наркомістких рослин та бочку з висушеними й подрібненими рослинами. На присадибній ділянці знайшли 45 кущів конопель, за якими господар ретельно доглядав, а в підвальному приміщенні будинку – бочку об’ємом 50 літрів, заповнену речовиною рослинного походження, схожою на канабіс.

За словами правопорушника, він вирощував коноплю тільки для власного вживання. Крім того, у чоловіка виявили револьвер, попередньо, для відстрілу гумових куль.

“В рамках розпочатого кримінального провадження дізнавачі вилучили речові докази і скерували їх на експертизу. За результатами експертних висновків  поліцейські вирішуватимуть питання щодо правової кваліфікації дій фігуранта та повідомлення йому про підозру”, - йдеться в повідомленні. "

Нагадаємо, що поліція міста Одеса виявила та розкрила справу незаконного придбання та зберігання психотропних речовин і наркотичних засобів з метою подальшого збуту. Фігурантам 25 та 27 років, які є місцевими мешканцями, вже повідомили про підозру. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі співробітники поліції затримали 19-рісного жителя Київського району, який був викритий в незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з наміром збуту. За такі дії йому загрожує до десяти років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися