Контрабанда “одноразок” та смартфонів: на Одещині в машині іноземця виявили схованки

У громадянина Молдови вилучили 50 електронних цигарок

Прикордонники розкрили випадок контрабанди в пункті пропуску "Старокозаче", де зупинили громадянина Молдови, що перетинав кордон на автомобілі "Фольксваген". Під час спільної перевірки з митниками, було виявлено приховані тютюнові вироби, смартфони та аксесуари.

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Під час інспекції транспортного засобу, правоохоронці знайшли приховані товари, розташовані в різних частинах автомобіля. Громадянин Молдови перевозив у схованках 10 мобільних телефонів, 50 електронних цигарок та 400 різноманітних аксесуарів для них. Товар був ретельно прихований у всіх доступних місцях: багажник, під обшивкою, під задніми та передніми сидіннями, а також у нішах для інструментів.

За словами самого чоловіка, він мав доставити товар до Молдови на замовлення свого знайомого. Зараз вартість вилучених товарів та транспортного засобу оцінюється, і вони залишаються під охороною правоохоронців до завершення розслідування.

“Коментарі”, також писали, що на Одещині прикордонники та співробітники митниці виявили спробу вивезення за кордон товарів без акцизу. Інцидент стався у пункті пропуску "Старокозаче", коли у чоловіка було виявлено майже 200 штук електронних цигарок.

Нагадаємо, що 32-річний українець вступив у шлюб з 56-річною жінкою, яка мала інвалідність, з метою виїзду за кордон. Однак, їх плани розкрилися під час спроби перетнути кордон на одному із пунктів пропуску на Одещині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися