На Одещині чоловік побив односельчанку та пів доби утримував у заперті

За скоєне чоловіку загрожує до п’яти років ув’язнення

На Одещині в Мологівській територіальній громаді під час конфлікту чоловік побив свою знайому, внаслідок чого у потерпілої чисельні садна та забої голови, руки та стегон. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області. 

Так, до поліції звернулася сама потерпіла. Жінка розповіла, що ввечері вона була в гостях у свого знайомого. Під час зустрічі між ними почалася сварка. 

За попередньою інформацією поліції, правопорушник наніс жінці один удар ногою по голові, від чого потерпіла впала на підлогу. На прохання жінки відпустити її чоловік не реагував, та завдав ще декілька ударів по голові, тулубу та кінцівкам, після чого зачинив її у кімнаті, де, всупереч її волі, утримував близько 13 годин. Чоловік втік з місця подій, втім правоохоронці затримали його в Одесі. 

“Зловмиснику слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону повідомили про підозру в умисному легкому тілесному ушкодженні за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України та незаконному позбавленні волі, що супроводжувалося заподіянням фізичних страждань за ч. 2 ст. 146 того ж кодексу.  Наразі  поліцейські клопотатимуть у суді про обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, - йдеться в повідомленні. 

З місця події поліцейські вилучили змиви речовини бурого кольору, схожої на кров, речі з плямами бурого кольору,  які зловмисник намагався спалити на подвір'ї домоволодіння аби приховати сліди злочину, та інші речові докази, які будуть скеровані на експертні дослідження.

Нагадаємо, що нещодавно в Одесі на вулиці Героїв Крут чоловік зарізав собаку на очах у людей та втік. Правоохоронці вивчили записи камер відеоспостереження, які знаходяться поряд з місцем подій, а також ознайомилися з інформацією в соціальних мережах і врешті встановили чоловіка. Це 49-річний житель Одеси. Чоловіка розшукали за місцем мешкання і вилучили у нього ймовірне знаряддя злочину, яке буде скеровано на експертизу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися