Прикордонники на Одещині затримали шість ухилянтів: подробиці

Разом з ухилянтами був також організатор незаконного переправлення осіб через кордон

Сьогодні вночі прикордонники Ізмаїльського загону неподалік села Кубей затримали організатора незаконного переправлення осіб через державний кордон разом з чотирма чоловіками призовного віку. Про це повідомили на сторінці в Фейсбук прикордонники. 

Так, заздалегідь домовившись,чоловік мав доставити до державного кордону на своєму автомобілі жителів Харківщини, Одещини, Херсонщини та Запоріжжя. “Клієнти”  мали заплатити йому по 3 тисячі доларів США з кожного.

“На чотирьох осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст.204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”, - йдеться в повідомленні

Крім того, цієї ж ночі прикордонний наряд на цьому напрямку затримав ще двох ухилянтів з Сумської та Полтавської областей. На порушників складено відповідні адмінпротоколи.

Нагадаємо, що нещодавно два прикордонних наряди від Ізмаїльського загону майже одночасно затримали на українсько-молдовському кордоні по одному порушнику. Одного чоловіка затримали, коли той прагнув перетнути кордон поблизу села Нові Трояни. Чоловік сподівався, що його не помітять через високу кукурудзу. Інший правопорушник хотів перетнути кордон поза пунктом пропуску “Табаки”, але рух, навіть на досить значній відстані, відчула німецька вівчарка та “просигналізувала” кінологу.

Раніше “Коментарі” писали, що житель Запорізької області намагався незаконно перетнути державний кордон, втім прикордонники встигли затримати ухилянта. Про це повідомив Ізмаїльський прикордонний загін.  

Крім того, прикордонники Ізмаїльського прикордонного загону затримали двох чоловіків, які намагалися незаконно повернутися до України. Як з’ясувалося, правопорушники деякий час проживали у Молдові, а теперь вирішили, що настав час повертатися на Батьківщину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися