На Одещині затримали чоловіка, який намагався незаконно потрапити до Молдови

Правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності

Житель Запорізької області намагався незаконно перетнути державний кордон, втім прикордонники встигли затримати ухилянта. Про це повідомив Ізмаїльський прикордонний загін. 

Так, вчора пізно вночі чоловік хотів дістатися до Молдови в обхід контрольно-пропускного пункту. До омріяної ним Молдови йому залишалося всього 10 метрів, проте, не судилося.  Поблизу села Кубей чоловіка призовного віку затримали. Охоронці державних рубежів з’явились зненацька та затримали поціновувача нічних прогулянок біля кордону. 

“Наразі, на 43-річного чоловіка складений протокол за ст.204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”, справу скеровано до суду. Також перевіряється в Болградському РТЦК та СП інформація чи не перебуває він в списку ухилянтів”, - йдеться в повідомленні відомства. 

Затримання ухилянів на Одещині

Нагадаємо, що прикордонники Ізмаїльського прикордонного загону затримали двох чоловіків, які намагалися незаконно повернутися до України. Як з’ясувалося, правопорушники деякий час проживали у Молдові, а теперь вирішили, що настав час повертатися на Батьківщину.

Зазначимо також, що на Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали чотирьох чоловіків, які незаконно намагались перетнути державний кордон України. Як повідомили у відомстві, це мешканці Дніпропетровської, Закарпатської та Житомирської областей. Раніше “Коментарі” писали, що протягом тижня прикордонники затримали 7 ухилянтів, які намагалися незаконно перетнути українсько-молдовський кордон. Про це повідомляють в Ізмаїльському прикордонному загоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися