За тиждень на Одещині затримали 7 чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон

Всіх правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності

Протягом тижня прикордонники затримали 7 ухилянтів, які намагалися незаконно перетнути українсько-молдовський кордон. Про це повідомляють в Ізмаїльському прикордонному загоні. 

Так, у відомстві підкреслили, що географія затриманих доволі широка – це Одеська, Кіровоградська, Сумська, Харківська та Запорізька області. Крім того, майже усі чоловіки намагалися перетнути державний кордон вночі. Однак, прикордонники підкреслили, що для роботи вони використовують сучасні технічні засоби, які забезпечує надійний захист кордону. 

“Наразі всіх правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.204-1 “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що прикордонники Подільського загону за допомогою безпілотника виявили та затримали автомобіль, на якому порушники намагалися виїхати за кордон в селі Гребеники, що на Одещині. В такий спосіб четверо осіб хотіли незаконно проникнути на територію Молдови. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України

Нагадаємо також, що прикордонники Подільського викрили двох пособників та одного організатора переправлення осіб через державний кордон осіб, а також 10 правопорушників, які намагалися незаконно потрапити до Молдови. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

“Коментарі” писали, що на Одещині правоохоронці затримали “на гарячому” чоловіка, який організував канал незаконного перетину кордону для чоловіків. За такі дії йому загрожує до дев’яти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися