На Одещині прикордонники затримали ухилянів, які вирішили пішки перетнути кордон

Усіх осіб притягнуто до адміністративної відповідальності

На Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали чотирьох чоловіків, які незаконно намагались перетнути державний кордон України. Як повідомили у відомстві, це мешканці Дніпропетровської, Закарпатської та Житомирської областей.

Ухилянти за допомогою закритого телеграм-каналу вишукували маршрут для своєї втечі. Далі, на таксі дістались села Петропавлівка, що на Одещині, а звідти вирушили пішки до кордону з Молдовою, де їх і затримали прикордонники. 

“Наразі всіх осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Їхню подальшу долю вирішуватиме суд”, - йдеться в повідомленні відомства. 

Нагадаємо, що протягом тижня прикордонники затримали 7 ухилянтів, які намагалися незаконно перетнути українсько-молдовський кордон. Про це повідомляють в Ізмаїльському прикордонному загоні. 

“Коментарі” також писали, що на Одещині правоохоронні органи розкрили діяльність незаконного каналу, який переправляв військовозобов’язаних за кордон. За такі дії організаторам загрожує до дев’яти років позбавлення волі. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

“Коментарі” повідомляли, що на Одещині правоохоронці затримали “на гарячому” чоловіка, який організував канал незаконного перетину кордону для чоловіків. За такі дії йому загрожує до дев’яти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися