На Одещині затримали чоловіків, які намагалися незаконно повернутися до України: деталі

Правопорушники планувати дістатися України через “зелений” кордон, оминаючи всі пункти пропуску

Прикордонники Ізмаїльського прикордонного загону затримали двох чоловіків, які намагалися незаконно повернутися до України. Як з’ясувалося, правопорушники деякий час проживали у Молдові, а теперь вирішили, що настав час повертатися на Батьківщину.

Інцидент трапився неподалік села Кубей. Повернутися до України планувати через “зелений” кордон, оминаючи всі пункти пропуску. У своє виправдання чоловіки пояснили, що начебто йшли з сусіднього села і нічого не порушували. 

Прикордонники їхні сліди на контрольно-слідовій смузі. Наразі на чоловіків складені протоколи про адміністративні правопорушення

“На обидвох нічних туристів складені протоколи про адміністративні правопорушення за ч.2 ст.204-1 КУпАП "Незаконне перетинання державного кордону України …" також перевіряється інформація в Болградському РТЦК та СП чи не рахуються дані чоловіки в списках ухилянтів”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що на Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали чотирьох чоловіків, які незаконно намагались перетнути державний кордон України. Як повідомили у відомстві, це мешканці Дніпропетровської, Закарпатської та Житомирської областей.

Раніше “Коментарі” писали, що протягом тижня прикордонники затримали 7 ухилянтів, які намагалися незаконно перетнути українсько-молдовський кордон. Про це повідомляють в Ізмаїльському прикордонному загоні. 

“Коментарі” також повідомляли, що на Одещині правоохоронні органи розкрили діяльність незаконного каналу, який переправляв військовозобов’язаних за кордон. За такі дії організаторам загрожує до дев’яти років позбавлення волі. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися