На Одещині планують ремонтні роботи на трасі Одеса - Рені

Через це можливе ускладнення руху на даній ділянці автодороги М-15

Завтра на трасі Одеса - Рені будуть проходити аварійно-ремонтні роботи. Йдеться про ділянку дороги на мосту, що знаходиться на 97 км, біля с.Миколаївка-Новоросійська). Роботи розпочнуться з шостої ранку. Саме тому, на час проведення робіт, весь транспортний потік в напрямку Ізмаїлу, буде перенаправлено на тимчасовий об'їзд, що знаходиться поруч місця виконання аварійних робіт. Через це можливе ускладнення руху на даній ділянці автодороги М-15.

“За допомогою дорожніх знаків, учасників дорожнього руху буде проінформовано про початок ділянки, де виконуються роботи. Прохання до водіїв поставитися з розумінням до тимчасових незручностей, зважати на попереджувальні знаки в місці проведення ремонту та дотримуватися Правил дорожнього руху”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що в Одесі управління дорожнього господарства Одеської міської ради 4 вересня 2023 року розпочинає поточний ремонт покриття на перехресті Люстдорфської дороги та Адміральського проспекту, включаючи трамвайний переїзд. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Крім того, на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

"Коментарі" писали, що в Одеській області ведуться інтенсивні роботи щодо поліпшення якості автомобільних доріг з метою підвищення безпеки руху та ліквідації аварійних деформацій на дорожньому полотні. Основний акцент зроблено на стратегічно важливих транспортних артеріях південного регіону та дорогах з підвищеною інтенсивністю руху.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися