На Одещині затримали дев’ятьох водіїв, які папідпитку сіли за кермо

Усі матеріали правоохоронці скерували до суду

Протягом тижня поліцейські викрили дев’ятьох жителів Березівського районну у керуванні транспортними засобами у стані сп’яніння. Правопорушників виявили за кермом автомобілів, мопедів, мотоциклів та трактора. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області.

Відносно усіх водіїв правоохоронці склали низку адміністративних протоколів. Як виявилось, четверо правопорушників взагалі не мали при собі водійських посвідчень або полісу обов’язкового страхування, керували транспортними засобами з технічними несправностями і не зареєстрованими в установленому порядку.   

Окрім цього, один водій автомобіля перевищив швидкість, не впорався з керуванням і зіткнувся з пнем. Чоловік не постраждав. 

Ще один чоловік керував мотоциклом, незважаючи на те, що у нього було тимчасове обмеження у праві керування транспортним засобом через несплату аліментів. Чоловік проігнорував законну вимогу поліцейських зупинитися та тікав від них. 

“Усі матеріали правоохоронці скерували до суду. Розглянувши їх, суд призначив правопорушникам покарання у вигляді штрафу в розмірі 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17000 гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами на  строк один рік”,  - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що на Одещині на водія склали адміністративні матеріали одразу за чотирма статтями КУпАП. Про це повідомили Головне управління національної поліції в Одеській області. 

Крім того, одеські мотопатрульні протягом двох місяців виявили чимало кримінальних порушень. Для забезпечення безпеки на дорогах та контролю за дотриманням правил дорожнього руху мотопатрульні поліцейські є невід'ємною частиною патрульної поліції. Про це повідомляє Патрульна поліція в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися