Спортсмени з Одеси завоювали нагороди на змаганнях з фехтування

Підготували спортсменок до змагань тренери Столбунов Нікіта і Васютін Олександр

15 вересня 2023 року були розіграні нагороди всеукраїнських змагань з фехтування на шаблях пам’яті заслуженого тренера України Михайла Когута. Про це повідомляє Одеська міська рада.

Загалом в змаганнях серед юнаків та дівчат взяли участь 67 спортсменів з Одеси, Києва, Миколаєва, Нетішина, Черкас, Рівного та Вишневого.   Переможницею змагань з фехтування на шаблях серед дівчат стала одеситка Суворова Анна - вихованка Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №13. 

На юніорському чемпіонаті України з фехтування на шаблях. який відбувся 16 вересня в Києві, перемогу здобули також одеські спортсмени: вихованки Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №13. Перше місце виборола Моринець-Кубанська Валерія, а третє  - Суворова Анна. У змаганнях взяли участь спортсменки з Києва, Одеси, Миколаєва, Рівного, Черкас та  Нетішина.  

17 вересня шаблісти та шаблістки визначили найсильніші команди юніорського чемпіонату України.  Команда Одеси у складі вихованок Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №13:  Моренець-Кубанської Валерії, Суворовой Анни, Горіной Віри та Озаренко Марії виборола командне срібло.

Нагадаємо, що одеські шаблістки Олена Кравацька й Аліна Комащук завоювали бронзові медалі в командному турнірі на етапі Кубка світу в бельгійському Сінт-Нікласі. Вперше відразу дві одеські спортсменки піднялися на п’єдестал кубкових турнірів. Про це повідомило Відділення Національного олімпійського комітету України в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися