В Одеській області чоловік незаконно виловив понад 80 особин карасів, тарані, судака

Загальна сума збитків становить 156 247 гривень

На Одещині рибалка виловив 81 особину карасів, тарані, судака, плоскирки, сазана. Загальна вага – 9 кілограмів. Про це повідомили інспектори з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу.

Під час проведення природоохоронних заходів, інспектори виявлено чоловіка, який забороненими знаряддями лову здійснював незаконний вилов водних біоресурсів на озері Ялпуг біля села Плавні. Браконьєр використовував три сітки довжиною 150 метрів та гумовий костюм. Загальна сума збитків становить 156 247 гривень.

“Відносно порушника складено протокол за частиною 4 статті 85 КУпАП, незаконні знаряддя лову вилучені, матеріали будуть передані до судових органів”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 23 серпня, близько четвертої години ранку біля села Новосільське інспектори викрили рибалку, який незаконно виловив 18,2 кілограмів риби: 71 карася, 17 окунів та 1 судака. Сума завданого збитку становить майже 170 тисяч гривень. Про це повідомила Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу

Крім того, “Коментарі” писали, що на річці Дунай та придунайських озерах заборонили промисловий та любительський вилов раків. Про це повідомили в Одеському рибоохоронному патрулі. У відомстві зазначили, що заборона триватиме з 12 вересня до 5 жовтня.

Раніше “Коментарі” писали, що щонайменше 17 тисяч гривень штрафу, а то й обмеження волі до 3 років загрожує жителю Ізмаїльського району за браконьєрство та нетверезе водіння мотоцикла без номерного знака. Зупинили 29-річного місцевого жителя за кермом мотоцикла в одному з сіл Ренійської громади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися