Олег Кіпер провів зустріч з бізнесменами Одеського регіону: що відомо

Обговорили проведення податкових перевірок, оформлення підприємствами земельних ділянок тощо

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер зустрівся  з керівниками найбільших промислових підприємств Одещини. Під час зустрічі обговорили проблеми, з якими стикається бізнес в умовах воєнного стану. Про це повідомили в прес службі відомства. 

Зокрема проведення деяких податкових перевірок, оформлення підприємствами земельних ділянок для розширення діяльності, налагодження нових механізмів реалізації виробленої в області продукції. Окрім того, обговорювались проблемні питання, які виникають у підприємств з Одеською митницею при імпорті ввезених на митну територію України товарів.

“Дякую представникам промисловості Одещини, що висловили своє бачення та надали пропозиції ефективної співпраці. У свою чергу, ми й надалі надаватимемо всебічну підтримку бізнесу, адже в умовах війни, єдність, постійна підтримка, комунікація і взаємодія між органами влади та підприємствами дає змогу успішно протистояти російській навалі”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що ща перше півріччя 2023 року малий та середній бізнес Одеського регіону сплатив податків на майже 9 мільярдів гривень. Якщо порівнювати з аналогічним періодом минулого року, то показник виріс майже на 50%. Про це на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів Олексій Дмитренко, т.в.о. директора департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної військової адміністрації.

“Коментарі” також писали, що Одеська ОВА закликає підприємців облаштувати безпечні укриття для своїх працівників. Росіяни вбили 21-річного хлопця, який працював охоронцем цивільного підприємства. Він не встиг вчасно сховатися. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/2646


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися