За добу на Одещині інспектори рибоохоронного патруля склали 7 адмінпротоколів

Рейди проводилися на річці Дністер, Дністровському лимані та озері Катлабух

Протягом доби інспектори Одеського рибоохоронного патруля  склали 7 адмінпротоколів та вилучили понад 40 браконьєрських знарядь лову з Дністровського лиману. Про це повідомили в пресслужбі відомства. 

Так, вчора 20 вересня інспектори здійснили рейди на річці Дністер, Дністровському лимані та озері Катлабух. Як повідомили патрульні, на промислових рибалок, які працюють на озері та Дністровському лимані, складено 3 адмінпротоколи. Крім того, виявили випадок незаконної реалізації водних біоресурсів в Одесі по вул. Генерала Бочарова. 

На річці Дністер двоє рибалок перевищили лобову норму вилову, чим завдали збитків на суму 14 824 грн. Згідно зафіксованих порушень складено 2 адмінпротоколи. Також з Дністровського лиману шляхом травлення вилучено 42 рачних ятері. 

“Одеський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номером телефону "гарячої лінії" відомства: (098) 798-47-93”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що наразі на річці Дунай та придунайських озерах заборонили промисловий та любительський вилов раків. Про це повідомили в Одеському рибоохоронному патрулі. У відомстві зазначили, що заборона триватиме з 12 вересня до 5 жовтня.

"Коментарі" писали, що на Одещині рибалка виловив 81 особину карасів, тарані, судака, плоскирки, сазана. Загальна вага – 9 кілограмів. Про це повідомили інспектори з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися