В Дністровському лимані на Одещині вилучили з водойми понад 40 рачних ятерів

Усіх раків повернуто у водойми

В Одеській області 20  вересня інспектори Одеського рибоохоронного патруля під час рейду по Дністровському лиману виявили 42 рачні ятері - заборонені знаряддя лову. Про це повідомили в прес службі відомства.

Інцидент трапився поблизу с. Красна Коса Старткозацької ОТГ та річки Дністер. Усіх раків повернуто у водойми. Власника встановити поки що не вдалося. Про це повідомили фахівці Одеського рибоохоронного патруля.

“Одеський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номером телефону "гарячої лінії" відомства: (098) 798-47-93”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що наразі на річці Дунай та придунайських озерах заборонили промисловий та любительський вилов раків. Про це повідомили в Одеському рибоохоронному патрулі. У відомстві зазначили, що заборона триватиме з 12 вересня до 5 жовтня.

Затримання браконьєрів 

Ізмаїльські правоохоронці затримали двох браконьєрів, які у річці Дунай виловили червонокнижну рибу. Вони спричинили державі збитки на суму майже 200 тисяч гривень.

На території Регіонального ландшафтного парку "Тилігульський" - у Тилігульському лимані в районі села Гуляївка 29 серпня 2023 року, прикордонники зафіксували незаконний вилов водних біоресурсів. Затримали чоловіка, який здійснював незаконний лов риби на гумовому човні сітками без відповідного дозволу. 

"Коментарі" писали, що на Одещині поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Подільського району, який займався незаконним виловом раків



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися