На Одещині затримали чоловіка, який обікрав товариша, поки той спав

Правопорушнику вже повідомили про підозру у крадіжці

Поліцейські викрили 31-річного жителя Подільського району у скоєнні майнового злочину. Правопорушник завдав збитків на 3000 гривень. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

До поліції звернувся потерпілий. Мешканець одного із сіл Балтської міської територіальної громади повідомив поліцейським, що з його будинку невідомі викрали мобільний телефон, портативну музичну колонку і сувенірний ніж у шкіряному чохлі.

Поліцейські відразу ж розпочали пошуки. Правоохоронці з’ясували, що до крадіжки, ймовірно, причетний знайомий потерпілого, який нещодавно був у нього в гостях.

За плечима у правопорушника чотири судимості, остання з яких – за крадіжка. Тож, коли поліцейські відвідали його за місцем мешкання, він відразу зізнався у протиправних діях,, виправдовуючись алкогольним сп'янінням. Мобільний телефон він витяг з кишені штанів сплячого товариша, інші речі забрав зі столу. Речові докази у нього були вилучені.

“Наразі слідчими поліції під процесуальним керівництвом Одеської спеціалізованої прокуратури фігуранту повідомлено про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. Суд за клопотанням слідчих обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває”, - повідомив тимчасовий виконувач обов'язків начальника відділення поліції № 1 Подільського районного управління поліції Олександр Табаков.

Нагадаємо, що в Одесі поліцейські викрили одесита, який на очах у водія забрав з його автомобіля майно. Інцидент стався сьогодні вдень на вулиці Болгарській. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися