Ворог знову атакував Одещину: постраждала рекреаційна інфраструктура

Містян закликають не ігнорувати сигнал "Повітряна тривога"

Вчора ввечері російські окупанти обстріляли рекреаційну інфраструктуру на Одещині. Як повідомили в Одеській ОВА атакували Білгород-Дністровський район ракети "Онікс". За попередньою інформацією правоохоронців, постраждалих немає. Про це повідомили в Головному управліні національної поліції в Одеській області.

Поліцейські також зазначити, що наразі там працюють екстрені служби. 

“Подія кваліфікована за ст. 438 "порушення законів та звичаїв війни" Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять огляд руйнувань, фіксують наслідки ворожої атаки, збирають речові докази злочину рф та забезпечують охорону місця події”, - йдеться в повідомленні поліції. 


Нагадаємо, 19 вересня вночі ворог атакував Одеську та ще декілька областей України дронами-камікадзе типу Shahed-136. Хоча майже всі були збиті силами ППО, уламки дронів все ж пошкодили цивільну інфраструктуру в Миколаївській області.   Про це повідомляють Сили оборони півдня України.  

“Коментарі” також писали, що кількома хвилями ударних дронів російські окупанти обстріляли південні регіони України. Вночі 18 вересня під ударом ворога знову був Ізмаїльський район. Українські сили ППО знищили 11 ударних безпілотників над Одеською областю.

Крім того, 17 вересня вночі ворог використав тактику комбінованої атаки, застосував як безпілотні літальні апарати типу “Shahed-131/136”, так і ракети повітряного базування з літаків стратегічної авіації. Військові повідомили, що всі 6 ударних дронів були знищені: 4 - над Миколаївщиною, 2 - над Одещиною.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися