На Одещині скасували обмеження руху вантажівок у денну пору доби: подробиці

Обмеження скасували з 25 вересня

З 25 вересня скасовуються обмеження руху великогабаритного транспорту у денну пору доби на дорогах області. Рішення прийняте відповідно до спільного наказу голови Одеської обласної військової  адміністрації та командувача ОСУВ “Одеса”. Про це повідомляє Одеська військова адміністрація. 

Зазначимо, що перепустки на рух територією Одеської області у комендантську годину, видані до 25 вересня, продовжують діяти. Крім того, Одеська ОВА продовжуватиме видавати відповідні перепустки.

“Підприємства, що займаються перевезенням зернових, олійних та інших вантажів можуть звернутися до Одеської ОВА для консультації та подальшого отримання перепусток у комендантську годину за телефонами: (048)718 93 87, (048) 718 95 20”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що в Одесі 12 вересня вийшов на лінію перший оновлений трамвай маршруту №7, який обіцяє підняти комфортність подорожей для всіх мешканців. В ньому встановлено сучасну систему кондиціонування повітря.

Також “Коментарі” писали, що 6 вересня, розпочався ремонт трамвайних колій на перехресті Старопортофранківської та Пантелеймонівської, біля кінотеатру “Родина”. Саме тому, поки триває реконструкція перехрестя три трамвайні маршрути тимчасово перестануть курсувати. З 6 вересня до 20 жовтня вересня трамваї № 5, 17, 28 не ходитимуть. Раніше повідомлялося, що в Одесі управління дорожнього господарства Одеської міської ради 4 вересня 2023 року розпочинає поточний ремонт покриття на перехресті Люстдорфської дороги та Адміральського проспекту, включаючи трамвайний переїзд.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/2668


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися