В Чорному морі змінилась кількість ворожих кораблів: чи є ракетоносії

Для виведення ракетоносія в Чорне море ворогові потрібно 2-3 години


Станом на сьогодні на 10-ту ранку у Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться 6 ворожих кораблів. Наразі відомо, що російські окупанти завели до пункту базування ракетоносій. Але, щоб знову вивести його на пункт базування необхідно потрібно всього декілька годин. Про це повідомила пресслужба Військово-морських сил Збройних сил України.

У відомстві зазначили, що наразі в Азовському морі знаходиться 1 ворожий корабель,  в Середземному морі також 1 корабель

Крім того, підрозділи ВМС у складі створених угруповань продовжують виконувати завдання щодо відсічі повномасштабної збройної агресії російської федерації.

“Так, за минулий тиждень нашим військовим вдалось знищити: 71 окупанта, 3 артилерійські системи, 9 одиниць автомобільної техніки, 2 танки, 1 пункт управління БпЛА, 2 одиниці спеціальної техніки, 1 командно-спостережний пункт, 1 БпЛА тактичного рівня та 15 квадрокоптерів”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вчора ввечері російські окупанти обстріляли рекреаційну інфраструктуру на Одещині. Як повідомили в Одеській ОВА атакували Білгород-Дністровський район ракети "Онікс". За попередньою інформацією правоохоронців, постраждалих немає. Про це повідомили в Головному управліні національної поліції в Одеській області.

Раніше “Коментарі” писали, що 19 вересня вночі ворог атакував Одеську та ще декілька областей України дронами-камікадзе типу Shahed-136. Хоча майже всі були збиті силами ППО, уламки дронів все ж пошкодили цивільну інфраструктуру в Миколаївській області. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися