В Одесі до Дня вчителя анонсували акцію “Кава з Освітою”

Планується проведення також і ярмарок та аукціонів

До свого професійного свята освітяни Одеси проводять низку акцій на підтримку ЗСУ. Так, директорка міського Департаменту науки та освіти Олена Буйневич розповіла, що цьогоріч усі заходи будуть направлені на допомогу Одесі. 

“Ми хочемо, щоб наше професійне свято було корисним для Захисників. Щоб його святкували хлопці, які тимчасово не в строю. #ТеплаХвиля в одеських лікарнях - для них. Будуть варенички, будуть налисники, будуть солодкі смаколики. Збираємо кошти  на антидронове обладнання. Тому буде КАВА З ОСВІТОЮ. Вам її будуть пропонувати в окремих кафе або просто біля школи чи дитсадочка. Будуть ярмарки та аукціони. З дитячими і дорослими сувенірами”, - анонсувала Буйневич. 

Олена Буйневич також наголосила, що Одеська освіта - це понад  сто тисяч маленьких і юних одеситів, херсонців, миколаївців, луганчан, мешканців нашої Донеччини, Запоріжжя  і Криму. Крім того, це сотні тисяч батьків. Саме тому, цьогоріч свято Вчителя планується загальноміським.  


Нагадаємо, що в Одесі продовжуються перевірки в закладах дошкільної освіти з питань організації харчування дітей. Протягом серпні-вересня фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби долучилися до інспекцій. Про це повідомили в пресслужбі відомства. Так, спеціалісти зазначили, що заклади освіти обирали вибірково. Загалом перевірили 115 дошкільних закладів на адміністративних територіях області.

“Коментарі” писали, що в Одесі директор міського департаменту освіти та науки Олена Буйневич завітала до дитячих садочка міста з незапланованим візитом, аби перевірити якість харчування малечі. Так, чиновниця зазначила, що наразі в Одесі працює лише половина садочків, адже місткість укриттів не дозволяє усім відвідувати навчальні заклади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися