Футболісти з “Чорноморця” перемогли "Олександрію”: деталі матчу

Матч закінчився з рахунком - 5:1

Ще до перерви підопічні Романа Григорчука забили 4 м'ячі. Підсумковий рахунок - 5:1. Одесити здобули одні з найвизначніших гостьових перемог в історії своїх виступів у вищому дивізіоні. Про це повідомили в пресслужбі клубу. 

Одеський клуб здобув переконливу перемогу. Початок успіху поклав Віталій Єрмаков. Максим Брагару підступно пробив в площину воріт, голкіпер господарів перевів м'яч в стійку, а Єрмаков першим був на добиванні. Другий гол організував бразилець Дада. Його філіграною передачою скористався Андрій Штогрін. Максим Брагару і Богдан Бойчук створили момент для Кузика, а Орест сильно і влучно пробив у ближній кут - 3:0. Четвертий гол наприкінці тайму забив Богдан Бойчук, який вдало зіграв на добиванні. Заради справедливості відзначимо, що одесити мали забивати більше - дуже старанно грав Самсон Ієде, але йому не щастило.

Початок другого тайму пройшов за переваги "Олександрії". Але захисники і Данило Варакута не втрачали концентрації. Один гол господарі відіграли, але за кілька хвилин рахунок вже був 5:1. Гол організували гравці, що вийшли на заміну. Зігі Бадібанга, який нарешті залікував свою травму, зробив навіс з правого флангу, а Гай Хадіда блискуче пробив головою. На останні хвилини матчу Роман Григорчук випустив Іллю Уханя - молодий правий захисник дебютував в УПЛ. Гості спокійно довели гру до впевненої перемоги.

Нагадаємо, що “Чорноморець” буде виступати в VBET Кубку 27 вересня проти "Кривбасу". До речі, побачити гру зможуть спонсори YouTube-каналу клубу за 35 гривен



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися