В Одесу повертаються кубкові змагання: одеський "Чорноморець" зіграє проти "Кривбасу"

Матч відбудеться 27 вересня о 17-й годині

За тиждень в 1/8 фіналу VBET Кубка України "Чорноморець"  зустрінеться з "Кривбасом". Стартовий свисток пролунає 27 вересня в середу о 17-й годині на стадіоні “Чорноморець”. Про це повідомили в пресслужбі футбольного клубу. 

Зазначимо, що в 1/16 підопічні Романа Григорчука здолали столичний "Лівий Берег". Однак, попереду - непоступливий "Кривбас", що наразі йде другим. Колектив Юрія Вернидуба проведе свою першу гру в турнірі.

Зазначимо, що трансляція гри запланована на YouTube-каналі одеського клубу. "Чорноморець" організовує показ власними зусиллями. Вартість перегляду поєдинку 35 гривень. 

Нагадаємо, що одеський футбольний клуб “Чорноморець”, в рамках четвертого туру української Прем'єр-ліги, здобув перемогу над київським “Динамо”. Гра закінчилася з рахунком 3:2. Про це повідомили у пресслужбі футбольного клубу.  

Раніше “Коментарі” писали, що одеський "Чорноморець" обіграв "Львів" і піднявся в рейтингу турнірної таблиці. Про це повідомили у пресслужбі клубу. Матч пройшов на стадіоні СКІФ у Львові. “Львів” у домашньому поєдинку 28-го туру УПЛ мінімально поступився Чорноморцю. Зустріч завершилася з рахунком 0:1.

Крім того, “Коментарі” повідомляли,що новостворена одеська жіноча команда “SeaSters” успішно стартувала у першій лізі чемпіонату України з футболу. Про це повідомляє видання “Odessa Online” Так, в першому турі підопічні Євгена Додуріча у Києві зустрічалися із командою “Атекс”, складеною з зовсім юних футболісток.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися