Одеська жіноча футбольна команда “SeaSters” успішно стартувала на чемпіонаті України

Спортсменки присвятили свою перемогу рідному місту

Новостворена одеська жіноча команда “SeaSters” успішно стартувала у першій лізі чемпіонату України з футболу. Про це повідомляє видання “Odessa Online”

Так, в першому турі підопічні Євгена Додуріча у Києві зустрічалися із командою “Атекс”, складеною з зовсім юних футболісток.

Футболістки з Одеси володіли тотальною перевагою і створювали безліч моментів, хоча й експериментували з ігровими схемами та варіантами складу. У підсумку “сестри” здобули розгромну перемогу з рахунком 17:0. Пентатрик оформила Івкова, покер – Бойченко, дублі – Романова, Новолоцька та Да Коста, а Стрельцова та Кісельова забили по одному м’ячу. 

Символічно, що спортсмени присвятили свою перемогу рідному місту, яке вчора відсвяткувало свій день народження.

“Коментарі” писали, що в Рівному місцевий “Верес” в рамках 6-го туру Української Прем’єр-ліги приймав “Чорноморець” з Одеси. В разі перемоги “моряки” могли очолити турнірну таблицю принаймні на один день. Про це повідомляє пресслужба ФК “Чорноморець”.

Нагадаємо, що у минулому турі “Чорноморець” програв полтавській “Ворсклі” з рахунком 2:1. Ця гра відбувалася у рамках п'ятого туру Української Прем'єр Ліги.

Раніше “Коментарі” писали, що одеський "Чорноморець" обіграв "Львів" і піднявся в рейтингу турнірної таблиці. Про це повідомили у пресслужбі клубу. Матч пройшов на стадіоні СКІФ у Львові. “Львів” у домашньому поєдинку 28-го туру УПЛ мінімально поступився Чорноморцю. Зустріч завершилася з рахунком 0:1.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саныч

4 вересня 2023, 21:09

берите пример ЧО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися