Одеський клуб “Чорноморець” закликав реформувати систему суддівства в українському футболі

Пресслужба одеського Чорноморця випустила офіційну заяву

“Чорноморець” програв полтавській “Ворсклі” з рахунком 2:1. Ця гра відбулася у рамках п'ятого туру Української Прем'єр Ліги. Про це повідомляє видання “Думська”.

Доля матчу була вирішена ще у першому таймі: серія помилок одеситів призвела до того, що ще до перерви гості пропустили два м’ячі – 0:2. У другому таймі “Чорноморець” грав набагато краще, ніж у першому, команда створювала моменти, була активною, дещо змінила тактику, до того ж, на 54-й хвилині Ігор Пердута з “Ворскли” на радість одеських уболівальників відзначився автоголом.

Після матчу пресслужба одеського клубу випустила офіційну заяву, в якій вимагає терміново розібратися з проблемою суддівства в українській Прем'єр-лізі.

“Система суддівства в українському футболі має бути негайно реформована! За яким принципом у нас призначають суддів на той чи інший матч? Чому система VAR в Україні досі не охоплює всі поєдинки туру, які грають протягом трьох днів? Як призначають і готують арбітрів VAR? Іноді складається враження, що між нашим VAR і європейським - світлові роки. Коли наші судді почнуть говорити? У кожному турі є результативні помилки. Хто і як за них відповідає?", - йдеться в заяві одеситів.

Нагадаємо, що одеський футбольний клуб “Чорноморець”, в рамках четвертого туру української Прем'єр-ліги, здобув перемогу над київським “Динамо”. Гра закінчилася з рахунком 2:3. Про це повідомили у пресслужбі футбольного клубу. 

Раніше “Коментарі” писали, що одеський "Чорноморець" обіграв "Львів" і піднявся в рейтингу турнірної таблиці. Про це повідомили у пресслужбі клубу. Матч пройшов на стадіоні СКІФ у Львові. “Львів” у домашньому поєдинку 28-го туру УПЛ мінімально поступився Чорноморцю. Зустріч завершилася з рахунком 0:1.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег Дубина Павлович Я родился 14.03.1986

29 серпня 2023, 19:55

[Olezan Dubina ]: друзья братья мне надо срочно подарок или долг 262 162 152 евро Я вам скину по эмайлу свои счёт ощад банке [email protected] Я жду когда Эрик и Алла проверьт и пришлют день

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися