Одеський “Чорноморець” втратив шанс очолити УПЛ програвши “Вересу”: подробиці матчу

З десятої хвилини гри одесити грали в меншості через видалення Салюка

Вчора в Рівному місцевий “Верес” в рамках 6-го туру Української Прем’єр-ліги приймав “Чорноморець” з Одеси. В разі перемоги “моряки” могли очолити турнірну таблицю принаймні на один день.

Про це повідомляє пресслужба ФК “Чорноморець”.

На початку матчу стало зрозуміло, що одесити будуть більше володіти ініціативою та грати з позиції сили. Вже за 9 стартових хвилин у гостей було кілька небезпечних підходів до воріт “Вереса”. Проте на 10-й хвилині матчу Володимир Салюк зірвав небезпечний вихід віч-на-віч футболіста господарів поля. Рефері розцінив це як фол “останньої надії” й залишив “Чорноморець” вдесятьох. Через 7 хвилині суддя вирішив добити “моряків” поставивши ще й пенальті за нібито гру рукою Авагімяна у власному штрафному майданчику. Але в епізод втрутився ВАР та після перегляду повтору арбітр скасовував це хибне рішення.

Попри дуже складний старт матчу та гру в меншості “Чорноморець” зумів забити першим. На 23 хвилині матчу після чудової комбінації одеситів Йон Шпорн вийшов сам на сам із голкіпером та коли вже прокинув м’яч повз нього, був збитий. Арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Капітан одеситів Ілля Путря впевнено реалізував пенальті.

Але на 35 хвилині зустрічі рефері вже таки призначив пенальті за гру рукою у власному карному майданчику футболіста “моряків”. До позначки підійшов Яго Сікейра, який не схибив та зрівняв рахунок. А вже на третій доданій до першого тайму хвилині “Верес” вийшов вперед. Станіслав Шарай відправив м’яч у сітку воріт “Чорноморця” після прострілу з правого флангу. На перерву команди пішли із рахунком 2:1 на користь господарів.

У другому таймі одесити намагалися якось виправити ситуацію та зрівняти рахунок. Було кілька непоганих моментів біля воріт “Вереса”, але забити не вдалося. А на 70 хвилині господарі вибігши в контратаку подвоїли рахунок. Дубль на рахунку Шарая. В меншості футболісти “Чорноморця” не змогли забити ще подай один м’яч. Матч так і закінчився із рахунком 3:1 на користь “Вереса”.

Одесити поки що залишаються на 4 місці, а команда з Рівного піднялася з останньої на 14 позицію. Наступний матч “Чорноморець” проведе 16 вересня в Одесі проти “Полісся”.

Нагадаємо, що у минулому турі “Чорноморець” програв полтавській “Ворсклі” з рахунком 2:1. Ця гра відбувалася у рамках п'ятого туру Української Прем'єр Ліги.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саныч

5 вересня 2023, 14:48

ЧО 2 проигрыша подряд и не очень сильным командам а что будет с Полесьем--нельзя ставить Штогрина он не какай

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися