Майже 30 спортсменів з Одеси відправилася на відпочинок до Гданська

У дітей будуть щоденні тренування з різних видів спорту

29 юних одеських спортсменів відправилися на оздоровчий відпочинок до міста-партнера Одеси – Гданськ. Це стало можливим за сприяння мера міста пані Олександри Дулькевич та співробітників Муніципалітету міста Гданськ. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Діти проведуть тиждень в оздоровчо-спортивному таборі, де матимуть щоденні тренування з різних видів спорту, зокрема футболу, регбі, волейболу тощо.

“У цей непростий час важливо піклуватися про фізичне та психологічне здоров’я наших дітей. Впевнений, що цей тиждень піде їм на користь, і вони повернуться з новими силами та контактами”, - сказав заступник Одеського міського голови Олег Бриндак.

В Одеській міській раді зазначили, що Одеса та Гданськ активно співпрацюють у різних сферах вже протягом 27 років.

Раніше “Коментарі” писали, що через повномасштабне вторгнення Російської Федерації на територію України, діти не мають можливості відпочити в дитячих таборах. Саме тому, Одеська військова адміністрація плідно співпрацює з країнами-партнерами з питань оздоровлення та відпочинку дітей. Так, 43 дитини з числа дітей військовослужбовців сухопутних та військово-морських сил, а також ГУ ДСНС України в Одеській області та 5 супроводжуючих їх осіб вирушили у подорож до Стамбулу.

Також нещодавно 40 юних одеситів відбули до міста-партнера Одеси – Таллінн. На дітей чекає тиждень відновлення у спортивному літньому таборі Туксі на берегах Балтійського моря.

Нагадаємо, що 50 одеських дітей відправилися на відпочинок на острів Корфу. Вони проведуть 10 днів в оздоровчому таборі на східному узбережжі острова. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. Це стало можливим завдяки партнерам Одеси, які з перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну всебічно підтримують наше місто.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися