В Одесі “Чорноморець“ переміг “Кривбас”: подробиці матчу

Чорноморець виходить у чвертьфінал Кубка України 2023/24

Вчора 27 вересня, одеський Чорноморець переміг криворізький Кривбас в рамках у 1/8 фіналу Кубку України (2:1). Вже в доданий арбітром час перемогу морякам приніс Йон Шпорн - словенець  вдруге забиває вирішальний мʼяч в цьогорічному сезоні. Про це повідомляє пресслужба футбольного клубу. 

В першому таймі гра одеситам відверто не вдавалась. Вже на 15-й хвилині господарі пропустили, після того, як Олег Кожушко вдруге в матчі втік від Луки Гучека і віддав на порожні ворота Кліму Приходько. Гучека замінив Володимир Салюк, біля воріт Данила Варакути стало спокійніше, але біля воріт Андрія Кліщука моментів майже не було. На перерву одеська команда йшла, програючи в рахунку.

Гру у другому таймі замінами перегорнув Роман Григорчук. Дада, Зігі Бадібанга додали команді в швидкості. Особливо були помітні Дада та Вакула. Саме вони і створили гол у відповідь. Влад віддав проникаючий пас на бразильця, той увійшов у штрафний майданчик, обіграв двох захисників і пробив в дальній кут. Рикошет зіграв на користь одеситів - 1:1.

Команди явно не збиралися грати на нічию і чекати на овертайм. Кілька разів одеситів рятував Данило Варакута, натомість біля воріт ”Кривбасу“  кілька моментів втратив Зігі Бадібанга.

Кульмінація матчу наступила на 94-й хвилині. Максим Брагару зробив навісну передачу зі штрафного, Олександр Васильєв головою без супротиву пробив в площину воріт криворіжців. Кліщук відбив мʼяча на Йона Шпорна, а той розстріляв вже незахищені ворота.

Нагадаємо, що в Рівному місцевий “Верес” в рамках 6-го туру Української Прем’єр-ліги приймав “Чорноморець” з Одеси. В разі перемоги “моряки” могли очолити турнірну таблицю принаймні на один день. Про це повідомляє пресслужба ФК “Чорноморець”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися