В Одесі святкують День вчителя: хто привітав педагогів

Напередодні свято освітяни зібрали понад мільйона на потреби ЗСУ

Традиційно, в першу неділю жовтня в Україні відзначають День вчителя – професійне свято людей, які присвятили життя вихованню та навчанню молоді. В Одеській обласній військовій адміністрації привітали вчителів із їх святом, а також зазначити, що професія “вчитель” - це не тільки про зошити і оцінки, це – про душу, про натхнення, про талант та постійний розвиток.

“Цінуємо вашу освіченість, врівноваженість, інтелігентність, небайдужість і доброту. Дякуємо за любов до професії і своїх учнів, відданість справі і терпіння, розуміння і мудрість. Бажаємо здоров’я, енергії, душевної рівноваги і щасливих усмішок ваших учнів!”, - йдеться в повідомленні ОВА.

Крім того, привітала також своїх колег директор міського департаменту освіти та науки Олена Буйневич.

“Вітаю тебе, одеська освіта! Вітаю, Україно! Обіймаю кожного працівника нашої галузі. Дякую за працю, без сумніву, найпочеснішу і найгуманнішу в світі . А ще… За довіру і любов. За підтримку найдорожчого - дитинства. За тепло сердець. За щирість. За незгасаючу здатність творити майбутнє вже сьогодні. За кожен урок у темряві. За кожну Молитву. За повагу, надійність і стійкість. За кожен вечір наших дітей, які очікують нас з роботи. За роботу у Пунктах і укриттях , де саме ви першими демонстрували незламність, втішаючи, обіймаючи, заспокоюючи. За кожне “Доброго ранку, діти!”, за посмішку і турботу”, - написала Олена Буйневич. 

Нагадаємо, що напередодні Дня Вчителя освітяни з Одеси вирішили, що необхідно присвятити своє професійне свято, захисникам України. На минулому тижні в нашому місті пройшла акція “Кава з освітою”.Так, директор міського департаменту освіти та науки розповіла, що під час акції вдалося зібрати 1 мільйон 725 тисяч 155 гривень. Кошти підуть на придбання системи SkyShut.

“Коментарі” писали, що в Одесі працівники галузі освіти підтримують військових з 2014 року. Разом із дітьми та батьками педагоги й вихователі плетуть маскувальні сітки, готують їжу, виготовляють сувеніри та багато іншого. В міських навчальних закладах регулярно проводяться акції на підтримку ЗСУ. Про це повідомили в Одеській міській раді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися