На Одещині повідомлено про підозру в.о. Голови Комінтернівського райсуду: подробиці

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу

30 вересня прокурор за участі детективів НАБУ повідомив про підозру виконувачу обовʼязків Голови Комінтернівського райсуду Одещини, якого викрили напередодні на одержанні майже 50 тис. грн хабара. Про це повідомили в САП.

Так, в межах досудового розслідування встановлено, що суддя за 1300 дол. США обіцяв посприяти у прийнятті рішень про забезпечення позову у цивільній справі на користь чоловіка. 29 версеня суддю викрили детективи НАБУ за оперативного супроводу СБУ на одержанні майже 50 тис. грн неправомірної вигоди.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

“Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що в Одесі начальник речової служби тилу постане перед судом за хабар у 100 тис. грн. За даними слідства, офіцер, разом із заступником командира з тилу військової частини вимагали від підлеглого військовослужбовця, психолога радіорелейного батальйону, неправомірну вигоду в сумі 120 тис. гривень.  Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону. 

"Коментарі" писали, що на Одещині правоохоронці викрили злочинну схему, яка була спрямована на виготовлення та збут небезпечних синтетичних наркотиків на суму понад 14 мільйонів гривень. За такі дії зловмисникам загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися