В Одесі патрульні виявили у чоловіка пакет із наркотичною речовиною: подробиці затримання

На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення всіх обставин

Вчора в Одесі інспектори роти тактико-оперативного реагування, звернули увагу на чоловіка, який помітно нервував при при поліції. Патрульні зупинились, щоб його перевірити. Під час поверхневої перевірки у правопорушника виявили пакет з кристалічною речовиною, за словами затриманого — це наркотична речовина солі. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Крім того, правоохоронці виявили в речах чоловіка розфасовані  пакети з, ймовірно, наркотичними речовинами. В телефоні чоловіка були виявлені різні переписки, де він пропонував наркотики.

На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення всіх обставин події.

“В діях затриманого вбачається відповідальність згідно зі ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів із метою збуту, а також незаконний збут) ККУ”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що поліцейські відправили на лаву підсудних банду, яка займалась розповсюдженням наркотичних та сильнодіючих лікарських засобів на території Одеси. Організаторка наркобізнесу – киянка. На неї працювали дві подружні пари з Одеси та Одеської області. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Крім того, співробітники поліції затримали 51-річного жителя Одеської області після обшуку місця його мешкання. Чоловіка підозрюють у незаконному придбанні, зберіганні і збуті психотропних речовин у великих розмірах. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися