До уваги водіїв: на ділянці траси Одеса – Рені можливі ускладнення руху

На ділянці траси буде встановлено реверсивний рух транспорту

З 3 по 6 жовтня, включно, можливе ускладнення руху на автомобільній дорозі М-15 Одеса – Рені. Це пов’язано з аварійно-ремонтними роботами на залізничному переїзді біля села Холмське.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

З 08:00 години ранку 3 жовтня до 19:00 години вечора 6 жовтня, робочі бригади АТ "Укрзалізниця" будуть проводити необхідні роботи на залізничному переїзді, що розташований на кілометрі 182+521 дороги М-15 (Одеса – Рені, на м.Бухарест).

Протягом цього періоду на дорозі М-15 буде встановлено реверсивний рух транспорту. Дорожні знаки будуть вказувати початок ділянки, де триватимуть роботи. Водіїв закликають завчасно спланувати свій маршрут, враховуючи можливі ускладнення руху на дорозі М-15.

Нагадаємо, що в Одесі управління дорожнього господарства Одеської міської ради 4 вересня 2023 року розпочинає поточний ремонт покриття на перехресті Люстдорфської дороги та Адміральського проспекту, включаючи трамвайний переїзд. Про це повідомили в Одеській міській раді.  

Крім того, на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися