В Одесі відкрито фронт-офіс сервісного центру “Ветеран-ХАБ”: деталі

Там надаватимуться адміністративні, соціальні та консультативні послуги ветеранам

В Одесі відкрили офіс, де ветенари матимуть змогу отримати адміністративні, соціальні та консультативні послуги. В мерії зазанили, що фронт-офіс сервісного центру “Ветеран-ХАБ” відкрити сьогодні.

Наразі в центрі вже працюють два адміністратори центру надання адмінплслуг, два адміністратори з надання соціальних послуг, а також прийом здійснюватимуть представники пенсійного фонду та КУ “Ветеран-ХАБ”. Про це повідомили в Одеській міській раді.

“Ми відкриваємо ветеран хаб у центрі надання інтегрованих соціальних послуг. Наша мета - створити єдиний координаційний центр для комфорту тих, хто захищав чи продовжує захищати нашу країну від агресора”, - сказав Геннадій Труханов.

Представники профільних організацій підписали Меморандум про взаємодію у сфері реалізації ветеранської політики через простір для ветеранів “Ветеран-ХАБ”. Крім того, разом з ГО “Національна рада з охорони здоров’я та безпеки” в Одесі реалізується проєкт доставки ветеранів війни, осіб з інвалідністю з місця проживання до медичних та соціальних установ міста з використанням спеціального транспорту та пристроїв для візків.

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі стартує проєкт з підтримки ветеранів та членів їхніх родин, які втратили роботу через війну. У рамках проєкту USAID "Економічна підтримка України" реалізується програма "Територія відновлення та розвитку". Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Нагадаємо також, що на компенсацію для придбання житла ветеранам війни у бюджеті одеської області заплановано майже 290 мільйонів гривень. Кошти призначені особам з інвалідністю 1-2 групи внаслідок війни з числа учасників АТО/ООС та членам родин загиблих. Про це повідомила Тетяна Дементьєва, директор департаменту соціальної та сімейної політики Одеської обласної військової адміністрації



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися