В Одесі центр Екстреної медичної допомоги отримав сучасне обладнання: що саме

Волонтери передали УЗД датчиків Philips Lumify

Волонтерська організація UA Brokers Without Borders передала гуманітарну допомогу Центру Екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області. Так, волонтери надали лікарям УЗД датчиків Philips Lumify.  Сучасне обладнання дозволить надавати швидку та якісну допомогу у критичних ситуаціях, виконувати бригадам ЕМД на догоспітальному етапі протокол FAST та рятувати життя наших пацієнтів.

“Центр Екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області виражає щиру вдячність волонтерській організації UA Brokers Without Borders за вклад у розвиток екстреної медичної допомоги в нашому регіоні”, - йдеться в повідомленні центру. 

“Коментарі” писали, що японські партнери продовжують підтримувати Одесу в медичній галузі. Зокрема, наразі обговорюється питання про передачу Одесі мобільного контейнера з медичним діагностичним обладнанням. Цей проєкт реалізується в рамках Меморандуму про співробітництво, укладеного в травні 2023 року між сторонами. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Нагадаємо також, що Білгород-Дністровська міська багатопрофільна лікарня отримала сучасне обладнання для інтенсивної терапії — апарат штучної вентиляції легень завдяки небайдужим друзям міста. Це оновлене медичне устаткування відповідає найсучаснішим стандартам і готове надавати найвищий рівень допомоги пацієнтам. Про це на своїй сторінці в мережі "Facebook" повідомив Білгород-Дністровський міський голова Віталій Граждан.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися