В Одесі Приморський бульвар відкриють для пішоходів: коли саме

Приморський бульвар був закритий для прогулянок на початку війни

Приморський бульвар в Одесі незабаром буде доступний для пішоходів. Рішення про відкриття бульвару погоджене з військовими, і вже наразі розпочалися роботи з демонтажу огороджень.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Вже найближчими днями одесити та гості міста матимуть змогу безперешкодно прогулятися по Приморському бульвару.

Ми робимо все можливе, аби кожен мав змогу насолодитись красою Одеси. Проте, як і раніше, треба дотримуватись усіх правил безпеки та вимог військових. Бережіть себе та своїх близьких людей!, – сказав міський голова Одеси Геннадій Труханов.

Нагадаємо, що в Одесі тривають роботи з поновлення дорожньої розмітки з метою підвищення безпеки на дорогах. Спеціалізований монтажно-експлуатаційний підрозділ (КУ “СМЕП”) впроваджує ці комплексні заходи, спрямовані на організацію дорожнього руху та забезпечення безпеки водіїв та пішоходів.

“Коментарі” писали, що в Одесі продовжується робота з системного оновлення дорожньої розмітки. Також в місті встановлюються антипаркувальні стовпчики для підвищення безпеки та ефективності дорожнього руху. 

Також зазначимо, що в Одесі продовжується робота з оптимізації дорожнього руху, спрямована на поліпшення умов пересування по місту. Були проведені роботи з оновлення дорожньої розмітки на вулиці Леонтовича, а саме на ділянці від вулиці Успенської до вулиці Великої Арнаутської. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися