Стало відомо, скільки оновили енергооб'єктів на Одещині для підвищення надійності електропостачання

Наразі енергетики в кожному із районів виконали ремонтну програму більш, ніж на 80%

ДТЕК:Одеські тепломережі продовжують готувати мережі до осінньо-зимового періоду. За дев’ять місяців у Роздільнянському, Подільському та Березівському районах області оновили 378 енергооб'єктів для підвищення надійності електропостачання. Про це повідомив генеральний директор Дмитро Григор’єв під час онлайн зустрічей з керівниками районних військових адміністрацій та головами громад.

Так, наразі енергетики в кожному із районів виконали ремонтну програму більш, ніж на 80%. За 9 місяців 2023 року в цих районах ми:

- відремонтували 534 кілометри ліній електропередачі,

- оновили 353 об'єкти розподільчих мереж,

- реконструювали 25 високовольтних підстанцій,

- розчистили від гілля та сухостою 718 кілометрів ліній.

“Ці роботи необхідні, щоб знизити аварійність, підвищити стійкість енергосистеми та надійність роботи електромереж. У планах до кінця року — виконати ремонтну програму на 100%”, - йдеться в повідомленні компанії. 

Крім того, в ДТЕК нагадали, як жителям Одещини повідомити енергетикам про аварійну ситуацію. В компанії працюють дистанційні сервіси. Подати аварійну заявку можна через:

спеціальну форму на сайті у розділі “Відсутня електроенергія”;

приватні повідомлення на сторінці фейсбук;

зателефонувавши до кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90.

“Коментарі” писали, що менш ніж за два місяці настане зима, яка обіцяє бути складною через можливі обстріли окупантів. Проте в Одесі готово майже 100 одиниць техніки, яка буде використовуватися під час зимового періоду. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Нагадаємо також, що Одеський регіон щодня готується до опалювального сезону. Роботи з підготовки тривають за графіком. Так, наразі експерти повідомляють, що соціальна сфера та житлово-комунальне господарство Одещини на 94% готові до сезону 2023-2024. Про це на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів Володимир Карпич, заступник директора Департаменту систем життєзабезпечення Одеської обласної військової адміністрації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися