В Одесі тривають відключення світла: коли повернуть електропостачання

Без світла в Одесі залишаться мешканці різних районів

Сьогодні, 8 вересня, в частині Одеси відключать електропостачання. Світла в мешканців не буде до вечора. Це пов'язано із проведенням ремонтних робіт.  Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Південний РЕМ:

Свободи просп., 32, 36. Роботи до 19.00

Північний РЕМ:

1-2й Ключовий пров., 1-17, Ак.Воробйова, 5, Ключовий пров., 3-21, Нежданової, 2-28.

Роботи до 18.00

Центральний РЕМ:

Ад.Лазарева, 34-70, Г.Цвєтаєва, 36-82,

Роботи до 19.00

Також зазначимо, що українські електростанції активно проводять масштабну ремонтну кампанію, спрямовану на підготовку до наступного опалювального сезону. За останній рік, через російські атаки на енергооб'єкти минулої осені-зими, обсяги робіт з відновлення значно зростуть.

ДТЕК:Одеські тепломережі продовжують готувати мережі до осінньо-зимового періоду. За дев’ять місяців у Роздільнянському, Подільському та Березівському районах області оновили 378 енергооб'єктів для підвищення надійності електропостачання. Про це повідомив генеральний директор Дмитро Григор’єв під час онлайн зустрічей з керівниками районних військових адміністрацій та головами громад.

Зазначимо, що критична інфраструктури Одеського регіону на 85% забезпечена генераторами: з них 75% – це водоканали, 95% – об’єкти теплоенергетики. Про це на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів Володимир Карпич, заступник директора Департаменту систем життєзабезпечення Одеської обласної військової адміністрації



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися