На Одещині продовжує горіти суха рослинність: скільки згоріло за добу

У разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події негайно викликайте Службу порятунку за номером 101

В ДСНС в Одеській області повідомили, що лише за минулу добу у регіоні трапилось 72 пожежі сухої рослинності та знищено 56 гектар української землі. 

Рятувальники вкотре закликають, не нищити українську землю.

- Не випалюйте стерню на полях, суху траву та сміття на присадибних ділянках,

- не розводьте відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями;

- не кидайте недопалки та сірники на землю.

“У разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події негайно викликайте Службу порятунку за номером 101. Не будьте ворогом своєї держави - не знищуйте природу”, - йдеться в повідомленні вогнеборців. 

Зазначимо, що за порушення правил пожежної безпеки передбачено штрафи для громадян від ста вісімдесяти до трьохсот шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 3060 до 6120 гривень), а для посадових осіб – від дев'ятисот до однієї тисячі двохсот шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 15300 до 21420 гривень).

Нагадаємо, що в Одесі 27 вересня відбувалося ліквідування двох пожеж, які виникли на відкритій території. Одна з пожеж виникла у Київському районі міста, а інша в Пересипському.

Раніше “Коментарі” писали, 4-5 жовтня вогнеборці ДСНС ліквідували 40 пожеж сухої рослинності на площі близько 25 гектарів. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС України в Одеській області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися