На Одещині поліцейські перевірили умови проживання родин, які опинилися у складних обставинах

Під час перевірки нарікань до жодної родини не було

Правоохоронці спільно зі службою у справах дітей перевірили умови проживання родин, виконання батьківських обов’язків та дотримання правил безпеки життєдіяльності. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Правоохоронці зазначили, що вони систематично проводять подібні перевірки. Цього разу інспекція відправилася до Успенівської, Саратської та Білгород-Дністровської територіальних громад. Загалом поліцейські завітали до 11 родин, у яких виховуються діти віком від одного до п’ятнадцяти років.

За результатами перевірки нарікань до жодної родини не було. Профілактичні заходи тривають.

“Усім членам родин ми нагадали правила безпечної поведінки у побуті, під час сигналу “Повітряна тривога”. Увагу дорослих звернули на відповідальність за невиконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей. Малечу та підлітків закликали бути чемними і не пропускати уроки у школі”, - розповіла старша інспекторка сектору ювенальної превенції Білгород-Дністровського районного відділу поліції Оксана Квачук.

“Коментарі” писали, що поліцейські провели урок з безпеки життєдіяльності з школярами з Ізмаїлу. Малечу вчили як правильно перетинати дорогу та повідомляти про надзвичайні події екстреним службам. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що поліцейські Одещини навчають дітей розпізнавати вибухонебезпечні предмети та правильно діяти у разі їх виявлення. Одне із таких занять провели співробітники батальйону поліції особливого призначення з вихованцями громадської організації “Ви.Мова”. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися