Тенісистка з Одеси програла росіянці на старті турніру WTA 250 у Китаї

Ястремська програла 16-річній росіянці на турнірі в Гонконзі

Даяна Ястремська, спортсменка з Одеси, сьогодні стартувала на першому колі турніру WTA 250 у Гонконзі, втім виступ тенісистки не можна назвали вдалим.

У першому матчі Даяна зустрілася із "нейтральної" Міррою Андрєєвої, родом із Росіїї. У двох сетах україна поступилася суперниці.

Загалом поєдинок тривав 1 годину 24 хвилини. В першій партії одеситка чотири рази виходила вперед, але потім програла на своїй подачі і поступилася сетом - 4:6. У другому сеті ситуація змінилася: спершу Даяна відіграла у суперниці два брейк-пойнти, потім сама зуміла виграти гейм на чужій подачі. Але далі справа не пішла: повівши 3:2, українка всі подальші гейми поступилася 50-й ракетці світу.

На корті українка зустрілася з росіянкою вже вдруге і вдруге програла - попередній раз це сталося в липні, у швейцарській Лозанні. Зазначимо, що сьогоднішня поразка - третя для Даяни в останніх чотирьох матчах.

Раніше “Коментарі” писали, що одеська тенісистка Даяна Ястремська не змогла пробитися до основної сітки Відкритого чемпіонату США. У фінальному раунді кваліфікації Даяна (№111 WTA) поступилася Єлені-Габріелі Русе (166) з Румунії - 6:7 (5:7), 3:6.

Нагадаємо також, що перша ракетка України опинилася в когорті найсильніших за промовистим показником. Титулована спортсменка системно застосовувала подачі на виліт на "Великих шоломах" цьогоріч. Одеська тенісистка Еліна Світоліна показала четвертий результат сезону за кількістю подач навиліт на турнірах серії Grand Slam. За інформацією BTU, в активі першої “ракетки” України 66 ейсів за 14 матчів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися