В Одесі патрульні виявили водіїв із підробленими документами

Наразі на місцях події працювали слідчі

Патрульні поліцейські продовжують виявляти водіїв з, ймовірно, підробними документами. Так, вчора, на вулиці Миколаївська дорога, інспектори зупинили авто Audi за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки документів правоохоронці  помітили, що інформація у водійському посвідченні керманича та базах даних мають суттєві розбіжності. На запитання, де водій отримав таке посвідчення, чоловік не відповів. Про це повідомили в прес службі патрульної поліції. 

Ще одна подія сталась на Отамана Головатого, інспектори поліції зупинили авто Buick Regal. Під час перевірки документів поліцейські помітили, що водійське посвідчення керманича має ознаки підробки.

Під час процесуальних дій, інспектори виявили у водія ознаки сп'яніння, що було підтверджено приладом Drager - 1,29 проміле алкоголю в крові водія, що суттєво перевищує допустиму законом норму. Тож на водія інспектори склали відповідні адміністративні матеріали.

Робота патрульної поліції 

В Одесі інспектори патрульної поліції затримали чоловіка, який намагався викрасти чужий автомобіль. Інцидент стався у ніч на 8 жовтня. Про це повідомили в пресслужбі відомства. 

“Коментарі” писали, що учора до поліцейських міста Ізмаїл звернулись небайдужі громадяни та повідомили про підозрілого чоловіка, який начебто розповсюджував наркотичні речовини, роблячи схованки містом. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Степовій стався інцидент, коли через лінію 102 надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який поводився агресивно та погрожував перехожим ножем. Поліція негайно вирушила на місце події. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися