До Одещини прибув мобільний клас безпеки: що це таке (фото)

В мобільному класі діти Одещини вивчатимуть правила безпеки

В Одеську область, а саме до Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Одеській області (ДСНС) приїхав мобільний клас безпеки. Цей спеціальний автомобіль оснащений усім необхідним для якісного та доступного навчання дітей правилам безпеки.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в Одеській області.

Унікальною особливістю мобільного класу є наявність спеціальної смуги перешкод, де діти можуть навчатись ліквідовувати пожежу, в'язати рятувальні вузли та проводити час цікаво та весело.

Незабаром цей  пересувний  безпековий  простір буде функціонувати у нашому регіоні та сприятиме обізнаності наших дітей! Ми зробимо все, щоб дитинство було безпечним і щасливим часом для кожної дитини, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині набирає обертів Всеукраїнський проєкт “Клас безпеки” для школярів. Так, цього тижня додався ще один. В Одеському ліцеї “Михайлівський” відбулося урочисте відкриття ще одного класу безпеки.

“Коментарі” повідомляти, що на Одещині з початком нового навчального року відкрилися ще два класи безпеки. Спеціалізовані кабінети розташовані в Тарутинському та Березинському ліцеях Тарутинської селищної громади.

Також зазначимо, що на Одещині було відкрито одразу шість "Класів безпеки". В Білгород-Дністровському та Роздільнянському районах пройшло урочисте відкриття класів і в кожний завітали рятувальники та провели уроки.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися